Изпъкнали дискове

 

blades blades-conical blades-flat-centre blades-flat-back-centre

Изпъкналите дискове са най-разпространените в момента дискове – дисковете за дискови брани. Bellota не само първа започна да използва боросъдържаща стомана за производство на дискове, а и извършва най-строг контрол на качеството, което гарантира пълна еднородност на диска. С това се осигурява качествена работа на машината в полето. Системата за автоматичен контрол на температурата при закаляване на дисковете гарантира твърдост 52 HRc при 100 % от произведените дискове. Заедно с твърдостта се осигурява еластичност и здравина, необходими за поглъщане на ударите без повреда на диска и устойчивост на абразивното въздействие на почвата.

Заточената периферия на диска от боросъдържаща стомана се самозаточва в процеса на работа, което осигурява равномерна работа и лекота при нарязване на растителните остатъци. Именно затова дисковете на Bellota имат оптимално съчетаване на износоустойчивост и удароустойчивост в процеса на работа. Това гарантира дълъг срок на служба на дисковете, при високо качество на извършваната работа.

Непрекъснатата работа за повишаване качеството на дисковете BELLOTA доведоха до започване производство през 2014 г. на дисковете “inPHInium” - НАЙ-ИЗДЪРЖЛИВИТЕ ДИСКОВЕ НА ПАЗАРА, съчетаващи в идеален баланс твърдост и еластичност, хармония между износване и устойчивост на удари, с перфектна комбинация от стомана и производствен процес.Какво представлява новата фамилия дискове:

inPHInium

дискове за дискова брана с нова композиция на стоманата и нов технологичен процес на производство.

1.Техническо равнище 

Новата композиция на стоманата и новият технологичен процес на производство са позволили да се повиши твърдостта от 50 HRc на 55 HRc при запазване еластичността и повишаване устойчивостта при удари.

2.Предимства спрямо съществуващото ниво.

Продължителността на живот на дисковете inPHInium е с 35 % по-голям от този на всички произвеждани в света дискове.
Дисковете са в серийно производство и се предлагат на българския пазар от фирма АГРОНИКА-Каров и Сие ООД.
При всяка почвообработка, от износването на работните органи, ежегодно земята се замърсява с минимум 2 гр/дка желязо. Само от продаваните от АГРОНИКА-Каров и Сие работни органи ще се намали това замърсяване с повече от 40 тона. В национален мащаб ефектът ще бъде многократно по-голям.

АГРОНИКА непрекъснато поддържа на склад най-разпространените на българския пазар дискове. Но въпреки, че вече предлагаме повече от 50 вида дискове, непрекъснато се появяват нови. АКО СВОЕВРЕМЕННО ПОТЪРСИТЕ ПРИ НАС ДИСКОВЕТЕ, КОИТО СА ВИ НЕОБХОДИМИ , ДОРИ КОГАТО ГИ НЯМА В НАШИЯ СКЛАД, НИЕ МОЖЕМ ДА ВИ ГИ ДОСТАВИМ В РАМКИТЕ ОТ 1 ДО 3 МЕСЕЦА.

За да може коректно да заявите дисковете, които са Ви необходими, обърнете внимание на няколко техни показателя:

  • Диаметър на диска и дебелина на материала (виж Параметри)
  • Начин на закрепване на диска посредством – квадратен или кръгъл отвор (важен е размерът на отвора); отвори за болтове, центровете на които симетрично са разположени върху окръжност (важни са диаметърът на окръжността и видът на закрепващите болтове);
  • За конкретната форма на вашите дискове разгледайте внимателно информацията, която ви предоставяме.

Контакти

"АГРОНИКА-Каров и Сие” ООД
1360 София
бул. Европа 138 (ССБ)
Тел/Fax: 02/9268821
E-mail: agronica@techno-link.com
Калин Каров - управител
GSM - 0888490131
Добринка Карова
GSM - 0888532731
Петър Папучаров
GSM - 0885309633
Бургас
GSM - 0888838400