Дискове на BELLOTA

 

discs-parameters discs-flat discs-for-seeds-machines discs-concave discs--on-stock

Дисковете за дискови брани, дисковете за нарязване на растителните остатъци или дисковете за сеялки, заемат съществено място в производството на BELLOTA. BELLOTA произвежда повече от 20 000 видове дискове. Непрекъснатата работа за повишаване качеството на дисковете BELLOTA доведоха до започване производство през 2014 г. на дисковете “INFINIUM” - НАЙ-ИЗДЪРЖЛИВИТЕ ДИСКОВЕ НА ПАЗАРА, съчетаващи в идеален баланс твърдост и еластичност, хармония между износване и устойчивост на удари, с перфектна комбинация от стомана и производствен процес. АГРОНИКА непрекъснато поддържа на склад най-разпространенита на българския пазар дискове. Но въпреки, че вече предлагаме повече от 50 вида дискове, непрекъснато се появяват нови. АКО СВОЕВРЕМЕННО ПОТЪРСИТЕ ПРИ НАС ДИСКОВЕТЕ, КОИТО СА ВИ НЕОБХОДИМИ, ДОРИ КОГАТО ГИ НЯМА В НАШИЯ СКЛАД, НИЕ МОЖЕМ ДА ВИ ГИ ДОСТАВИМ В РАМКИТЕ ОТ 1 ДО 3 МЕСЕЦА. За да може коректно да заявите дисковете, които са Ви необходими, обърнете внимание на няколко техни показателя:

  • Диаметър на диска и дебелина на материала (виж Таблица 1);
  • Начин на закрепване на диска посредством – квадратен или кръгъл отвор (важен е размерът на отвора), отвори за болтове, центровете на които симетрично са разположени върху окръжност (важни са диаметърът на окръжността, броят и видът на закрепващите болтове);
  • Вид на дисковете – като кликнете върху съответния бутон, ще изберете вида, който Ви интересува и може внимателно да го разгледате:
    • Плоски дискове;
    • Дискове за сеялки;
    • Изпъкнали дискове.

Контакти

"АГРОНИКА-Каров и Сие” ООД
1360 София
бул. Европа 138 (ССБ)
Тел/Fax: 02/9268821
E-mail: agronica@techno-link.com
Калин Каров - управител
GSM - 0888490131
Добринка Карова
GSM - 0888532731
Петър Папучаров
GSM - 0885309633
Бургас
GSM - 0888838400